Home

Nieuws

Over onze kennel

Onze Reuen

Onze Teven

Wat groeit hier op

Puppen

In Memoriam

Showresultaten

Door ons gefokt

Sheltie Standaard

Links

 

Contact:

Marcella Koenen
Noorderweg 23
9356 TG Tolbert
0594 548840

  mfekoenen@gmail.com
(verwijder spaties in het adres
via de link)

Nieuws
   
21-12-2016 Verschillende pagina's aangepast, binnenkort een opsomming van alles wat is aangepast, er volgt nog meer.
20-10-2015 Foto's van de pups van Bink en Daizie met 5 weken. Klik hier
23-05-2015 De eerste van Cammy's pups is inmiddels met haar nieuwe eigenaren mee en we hopen dat ze naar verwachting uitgroeit .. Binnenkort nog wat foto's van deze leuke twee boeven.

Begin van de maand zijn we naar de show in Dortmund geweest, Bink behaald daar het dubbele CAC van de openklas en achter zijn oom Dawnville He's Got That Bling het Res.CACIB. Omdat "Ozzy" al Internationaal kampioen is schuift het CACIB door aan Bink waarmee hij nu 3 CACIB's heeft in 3 landen en er dus nog maar 1 moet hebben voor zijn International kampioenstitel.
Daizie kreeg op deze show geen kwalificatie omdat de keurmeester van mening was dat ze een knikstaart had. Blijkbaar hebben de andere (tientallen) keurmeesters waaronder ze geshowd is geweest dit gemist en heeft ze haar 4 kampioenstitels onterecht gewonnen.....

De tweede show deze maand was Arnhem, Bink won hier wederom de openklas met 1 Uitmuntend en uiteindelijk het Res.CAC/Res.CACIB waarbij het Res.CAC een vol CAC wordt omdat de winnende reu al Nederlands Kampioen was.
Afgelopen jaar hadden we ons voorgenomen om in 2015 te proberen Megan wat meer te showen en met resultaat: 1 Uitmuntend CAC/CACIB en Beste van het Ras en hiermee nu Nederlands Kampioen.
Megan is nu de 3e Nederlands Kampioen uit de combinatie Mohnesee Mr Palmer en Kamp.Dawnville All That And More, iets waar we bijzonder trots op zijn.
08-04-2015 Al weer even geleden maar door allerlei andere verplichtingen even niet toegekomen aan een update.

Begin maart zijn Lily en Nova naar Australië vertrokken en na een aantal zenuwslopende dagen veilig aangekomen in Sydney. De 10 dagen quarantaine zijn voorbij gevlogen en ze vermaken zich nu prima in hun nieuwe thuis. Nova zal even moeten wachten op haar Australische showdebuut omdat ze voordat ze vertrok het meeste van haar vacht al kwijt was. Lily daarentegen zal op korte termijn haar eerste show in Australië lopen, we zijn heel benieuwd hoe die kleine druktemaker het er vanaf brengt.

27 maart is het eerste nestje van Cammy geboren, de pups doen het echt goed en foto's zijn te vinden onder de link puppen aan de linkerzijde in het menu.
08-02-2015 Dit weekend stond de eerste Nederlandse show weer op het programma: Eindhoven!
Bloednerveus vooraf omdat dit nog 1 van de 2 shows was waar we kans hadden met Nova de titel Nederlands Jeugdkampioen te behalen.
Nova won de jeugdklas en is hiermee nu dus Nederlands Jeugdkampioen.
Ze vertrekt 10 maart naar Australië als Dawnville No Assembly Required JW'14 NJK '15. Echt super trots op het blauwe monster!
Nova's grote steun en speelmaatje Megan was ook ingeschreven in Eindhoven, Megan werd voor de 3e keer dit jaar Beste van het Ras. Nog 1 te gaan dan zou ze de 3e kampioen uit deze combinatie kunnen worden na haar broer Dawnville He's Got That Bling en oudere zus Dawnville Gotta Love My Looks.
19-01-2015 Een werkelijk top weekend gehad in Ljubljana. Een topweekend ten eerste omdat we na bijna 10 maanden Puma (Dawnville No Smoke Without Fire) weer terug zagen en ten tweede omdat we hebben genoten om te zien hoe gek Mina is met haar.... Toch het allerbelangrijkste.
Super dagen gehad op de show, op de eerste show werd Daizie Beste van het Ras, op de clubshow 's avonds werd Megan Beste van het Ras en wonnen zij en Bink beide de titel Sloveens Clubwinner '15. Op zondag werd Megan weer Beste van het Ras en was het weer Bink die Beste Reu werd. Beide werden deze dag Sloveens Winner en kwalificeerde zich voor Crufts 2016.
11-01-2015 Cammy is naar de hond van het jaar show geweest en heeft het werkelijk fantastisch gedaan! Tussen al die mooie honden werd ze uitgeselecteerd bij de laatste 6 honden van Rasgroep 1. Een mooie rozet als aandenken mee naar huis.